Ben jij erbij?

Een ticket kopen voor één van onze feesten?

Maak gebruik van onderstaand ticketsysteem en uw ticket wordt na betaling automatisch op naam gezet. Let op u kunt alleen naar binnen met een geldig legitimatiebewijs indien u, uw tickets online heeft gekocht. Bij het kopen van een ticket aan de deur wordt een toeslag van 10% op de online ticketprijs gerekend.

Opkomende evenementen

Agenda

Trouwzaal huren

Uw huwelijksfeest is het allermooiste feest van uw leven. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw huwelijksfeest geheel naar uw wensen te laten verlopen, Paviljoen de Wilgenplas is centraal gelegen in de provincie Utrecht en daardoor uitstekend bereikbaar voor al uw gasten.

Trouwzaal huren

Feestzaal huren

Voor alles wat u te vieren en te bespreken heeft is Paviljoen de Wilgenplas het adres om dit mogelijk te maken. Het leven moet gevierd worden. En daarom geven wij aandacht aan alle activiteiten die een feestje waard zijn. Bij paviljoen de Wilgenplas  is uw feest een succes.

Feestzaal huren

Condeleance zaal huren

Wilt u in alle rust en in een mooie sfeer afscheid nemen van een dierbare? Onze medewerkers verwelkomen u in een fijne sfeer terwijl u fijne herinneringen kunt ophalen. Verwacht u veel mensen die hun deelneming willen betuigen? Wij hebben voldoende parkeerplaatsen voor gasten.

Condeleance zaal huren

Zaal huren voor bedrijfsfeesten

En heeft u het erg druk? Geen punt, wij nemen u alles uit handen. Paviljoen de Wilgenplas heeft de ervaring, kennis en locatie om uw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken. Samen met u zorgen wij voor een feest die u niet zult vergeten.

Feestzaal huren

Zaal huren voor themafeesten

We worden allemaal elk jaar een jaartje ouder. Iedere leeftijd heeft zijn charmes. En wilt u een gezellige borrel of pakt u uit met een themafeest? Dat kan met al u gasten bij Paviljoen de Wilgenplas. ook hebben wij een parkeergelegenheid voor gasten

Thema zaal huren

Zaal huren voor kinderfeestjes

Er is veel te doen voor kinderen van jong en oud om binnen en buiten de zalen te spelen. Er is een speelweide, zwemwater en een sportveld om te ravotten. In de zomermaanden is er een extra gelegenheid om de nacht door te brengen in ons prachtige recreatieoord.

Feestzaal huren

Zaal huren voor een high tea

Zoek jij een adres om een high tea zaal te huren? Zoek dan niet verder want Paviljoen de Wilgenplas heeft twee zalen ter beschikking die verhuurt en geboekt kunnen worden, voor al jouw feesten en partijen.

High Tea zaal huren

Zaal huren voor een jubileum

Met uw jubileum herdenkt u op een mooie manier een bijzondere gebeurtenis uit uw leven. Maar als bedrijf wilt u uw jubileum vieren. Paviljoen de Wilgenplas biedt naast een prachtige, goed bereikbare locatie, de expertise en ervaring om uw jubileum te helpen organiseren.

Jubileum zaal huren

Bus arrangementen 1

Belegde broodjes

Koffie en thee

Frisdrank en zuivel

€7,95 Per persoon

Aanvragen

Bus arrangementen 2

Diverse luxe belegde broodjes

Koffie en thee

Frisdrank en zuivel

€9,95 Per persoon

Aanvragen

Arrangementen 5 uur

Binnenlands gedistilleerd
Wijn en bier

Frisdrank

Koffie en thee

4 rondes snacks en zoutjes/ nootjes op tafel

€27,00 Per persoon

Aanvragen

Extra keuzes

Diverse soorten gebak vanaf €2,25

Apeltaart met slagroom vanaf €2,25

Saucijzen boordje vanaf €2,25

Patat naar keuze €3,00

Snack naar keuze €3,00

Warm/ Koud buffet €17,00

Extra kosten zijn per persoon

Aanvragen