Welkom Bij Paviljoen de Wilgenplas

het adres voor feestzalen bruiloftszalen en themazalen.

Voor alles wat u te vieren en te bespreken heeft is Paviljoen de Wilgenplas het adres om dit mogelijk te maken. Het leven moet gevierd worden. En daarom geven wij aandacht aan alle activiteiten die een feestje waard zijn. Bij Paviljoen de Wilgenplas wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Zaal huren

Over Paviljoen de Wilgenplas

Een van de vele voordelen van ons Paviljoen is de centrale ligging, met ruime parkeergelegenheid, in het hartje van ons land. Dichtbij de ringweg om Utrecht. Vraag naar onze vele mogelijkheden. Wij maken uw offerte op maat. 5 minuten van de Ring. Centraal gelegen aan de ring Utrecht in een prachtige landelijke omgeving. Uw collega's of zakenrelaties zijn binnen vijf minuten weer op de snelweg. Onze zalen kijken uit over het prachtige landelijk Maarsseveen. Wilt u voorafgaand aan uw feest een fiets, wandeltocht of iets anders organiseren? Dat is natuurlijk mogelijk

Paviljoen de Wilgenplas

Het adres voor het huren van een zaal in de provincie Utrecht!

Over Paviljoen de Wilgenplas

Kinderen
Er is veel te doen voor kinderen binnen en buiten de zalen. Er is een speelweide aan veilig zwemwater en een sportveld om te ravotten. In de zomermaanden is er gelegenheid om te overnachten op ons recreatieoord.

Parkeren
Wij beschikken over ruime, eigen parkeergelegenheid. Uw gasten kunnen desgewenst voor de deur uitstappen.

Informatie
Een van de vele voordelen van ons Paviljoen is de centrale ligging, met ruime parkeergelegenheid, in het hartje van ons land. Dichtbij de ringweg om Utrecht. Vraag naar onze vele mogelijkheden. Wij maken uw offerte op maat.

5 minuten van de Ring
Centraal gelegen aan de ring Utrecht in een prachtige landelijke omgeving.
Uw collega’s of zakenrelaties zijn binnen vijf minuten weer op de snelweg.

Park
Onze zalen kijken uit over het prachtige landelijk Maarsseveen. Wilt u voorafgaand aan uw feest een fiets, wandeltocht of iets anders organiseren? Dat is natuurlijk mogelijk.

Wij helpen u graag een mooie route uit te zetten en hebben fietsen beschikbaar op ons recreatiepark.

Voor de volgende type feesten kunt u bij ons terecht:

Kinderfeestjes,
Verjaardagsfeestjes
Trouwerijen
Bedrijfsfeesten
Jubileums
High tea
Condoleance
Diverse themafeesten zoals
Piraten
Prinsessen
Ridders
Dinosaurussen
Glamour
High tea Party
Disco
Wilde westen

Wat klanten vertellen

//';">
Fam De Pappel
Geschikt voor feesten tot 150-200 man. Genoeg parkeergelegenheid
//';">
Fam Dirksen
Ik heb vorig jaar hier mijn vrijgezellenfeest georganiseerd / laten organiseren. De trouwerij gaat ook zeker hier plaats vinden. Prachtig uitzicht
//';">
Fam Jansen
Een aanrader om een High Tea party te houden! erg ruim en rustgevend!
//';">
Fam Hendrinks
Erg goede service en een superleuk kinderfeestje voor mijn zoon georganiseerd met dank aan Paviljoen de Wilgenplas

Zaal verhuur

Zoekt u een adres om een zaal te huren? Zoek dan niet verder want Paviljoen de Wilgenplas heeft twee zalen ter beschikking die verhuurt en geboekt kunnen worden. Voor al uw feesten en partijen.

Zaal huren

Bedrijfsfeesten

Bent u van plan een bedrijfsfeest te organiseren in Maarssen / Utrecht? En heeft u het erg druk? Geen punt, wij nemen u alles uit handen. Paviljoen de Wilgenplas heeft de ervaring, kennis en locatie om uw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken.

Bedrijfsfeesten

Themafeesten

Wilt u een gezellige borrel of pakt u uit met een themafeest? Vraag dan het door u gewenste feest aan en we plannen geheel vrijblijvend een afspraak in om de mogelijkheden en idee├źn te bespreken.

Themafeesten